Současnost
Stále stoupající obliba našich výrobků na českých i zahraničních trzích a s ní související rozšiřování výroby si vyžádaly další stavební úpravy. Počátkem roku 2005 tak proběhla druhá vlna rekonstrukčních prací, jejímž výsledkem byly nové prostory pro udírnu a moderní balící zóna včetně nového technologického vybavení.
Mlékárna úzce spolupracuje s italskou společností Marino s.r.l., která se specializuje na technické a konzultační služby v oblasti potravinářství – jmenovitě při výrobě mozzarelly a dalších tradičních italských specialit. Tímto spojením jsme dosáhli velké výhody před ostatními českými mlékárnami, protože téměř okamžitě můžeme aplikovat nejnovější poznatky a technologické postupy v praxi. Díky tomuto svazku se také podařilo naplnit původní vizi stanovenou při zakládání společnosti – v širokém měřítku distribuovat původně italské výrobky, které jsou vyrobeny z české suroviny, v českých podmínkách a českýma rukama.
1a.jpg 2a.jpg 
3a.jpg  5.jpg
4.jpg  6.jpg

    
Pod dohledem zkušených italských odborníků byly zavedeny výrobní postupy, které zoptimalizovaly výrobní procesy a zajistily našim mléčným výrobkům punc opravdovosti a vysoké kvality, kterou si stále drží. Dlouhodobé změny výrobních a technologických procesů společnosti ITALAT CZ s.r.o. byly završeny radikální změnou obalů téměř u všech výrobků. Je to především vysoká kvalita, moderní design a jednotná linie, kterými se dnes tyto výrobky na první pohled zcela odlišují od ostatních. Nutno dodat, že obalové materiály na našich výrobcích jsou na základě podkladů předního českého grafického studia téměř všechny vyráběny v Itálii.


3a-(1).jpg 3.jpg 
 1-(1).jpg
4a.jpg  5a.jpg
6a.jpg  7a.jpg
 8a-(1).jpg