VÝROBA
Suroviny

Mezi hlavní přednosti mléčných výrobků naší společnosti patří jejich specifické složení, dané především původní italskou recepturou, technologickými postupy, strojním zařízením a ingrediencemi.
Naše výrobky jsou vyráběny z kvalitních, prověřovaných a certifikovaných vstupních surovin. Při výrobě nepoužíváme žádné konzervační látky. Žádný z našich výrobků neobsahuje geneticky modifikované látky. Všechno mléko pochází z jižní Moravy, z blízkého okolí mlékárny. Část mléka, ze kterého vyrábíme naše produkty, pochází dokonce z chráněné krajinné oblasti.

Pasterace mléka


Vstupní surovinou je syrové kravské mléko, které se po svozu z okolních zemědělských farem ošetřuje šetrnou pasterací, která zaručuje zbavení mléka nežádoucích mikroorganismů a tím i jeho zdravotní nezávadnost.

Ital-3-(1).jpg