Mozzarella v nálevu 100 g - ITALAT

Klasický italský, čerstvý, bílý, přírodní, nezrající sýr, jemné a lahodné chuti, málo solený. Na rozdíl od běžných českých čerstvých sýrů se vyrábí technologií paření. Původ Mozzarelly sahá až do středověku, kdy se v neapolské nížině chovali buvoli, jejichž mléko se do sýráren dostávalo z důvodů pomalé přepravy již okyselené a tak bylo dobrým základem pro sýřeninu vhodnou pro vznik pařeného těsta.
Naše mozzarella je vyrobena z kravského mléka, balena a prodávána v ochranném obalu s vodou, která je mírně osolená a která je v přímém kontaktu s výrobkem. Hmotnost sýru 100 g.
Značka ITALAT
Cena s DPH 20 Kč / ks

Složení:

Charakteristika Mozzarella ITALAT je vyrobena tradiční technologií, z čerstvého mléka a pouze s živými mléčnými kulturami, bez konzervačních látek.
Složení Mléko, jedlá sůl, živé mléčné kultury, syřidlo
Spotřebitelské balení 100 g v době balení
EAN balení 85939905
Skupinové balení 20 ks v kartonu 
Skladování od +2 do +8°C
Použití Sýr k přímé konzumaci, vhodný k použití v teplé i studené kuchyni, do salátů, na pizzu, italská pasta, italský salát Caprese…
Průměrné výživové údaje na 100g výrobku:
Energie 890 kJ / 214 kcal
Tuky 16 g
z toho nenasycené mastné kyseliny 11 g
Sacharidy 0,5 g
z toho cukry 0,5 g
Bílkoviny 17 g
Sůl 0,5 g