Paštiky a terriny

Terrina kachní s Armagnacem - JEAN BRUNET - sklo - 90 g

Terrina kachní s Armagnacem - JEAN BRUNET - sklo - 90 g

Terrina je tradiční pokrm z masa původem z Francie. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Delikátní úprava kachního masa s lahodným Armagnacem.
Cena s DPH 62 Kč / ks
Terrina kachní s fíky - JEAN BRUNET - sklo - 90 g

Terrina kachní s fíky - JEAN BRUNET - sklo - 90 g

Terrina je tradiční pokrm z masa původem z Francie. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Delikátní úprava kachního masa s fíky.
Cena s DPH 62 Kč / ks
Terrina kachní s hříbky - JEAN BRUNET - sklo - 180 g

Terrina kachní s hříbky - JEAN BRUNET - sklo - 180 g

Terrina je tradiční pokrm z masa původem z Francie. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Delikátní úprava kachního masa s hříbky.
Cena s DPH 92 Kč / ks
Pěna kachní se zeleným pepřem - ARNAUD - sklo - 90 g

Pěna kachní se zeleným pepřem - ARNAUD - sklo - 90 g

Jemná našlehaná pěna s 26% obsahem kachních jater, dochucená zeleným pepřem. Bez hrubých podílů, velmi dobře se roztírá.
Cena s DPH 62 Kč / ks
Terrina králičí se švetkami - ARNAUD - sklo - 90 g

Terrina králičí se švetkami - ARNAUD - sklo - 90 g

Terrina je tradiční pokrm z masa původem z Francie. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Obsahuje 20 % králičího masa, dochuceno švestkami.
Cena s DPH 62 Kč / ks
Terrina králičí s rozmarýnem - JEAN BRUNET - sklo - 90 g

Terrina králičí s rozmarýnem - JEAN BRUNET - sklo - 90 g

Terrina je tradiční pokrm z masa původem z Francie. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Jemné králičí maso, ochuceno rozmarýnem.
Cena s DPH 62 Kč / ks
Terrina křepelčí - JEAN BRUNET - sklo - 180 g

Terrina křepelčí - JEAN BRUNET - sklo - 180 g

Terrina je tradiční pokrm z masa původem z Francie. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Obsahuje 20 % křepelčího masa.
Cena s DPH 97 Kč / ks
Terrina bažantí s Armagnacem - ARNAUD - sklo - 180 g

Terrina bažantí s Armagnacem - ARNAUD - sklo - 180 g

Terrina je tradiční pokrm z masa původem z Francie. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Obsahuje 20 % bažantího masa, dochuceno Armagnacem.
Cena s DPH 97 Kč / ks
Terrina kančí s pěti pepři - JEAN BRUNET - sklo - 90 g

Terrina kančí s pěti pepři - JEAN BRUNET - sklo - 90 g

Terrina je tradiční pokrm z masa původem z Francie. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Pro milovníky zvěřiny - obsahuje 20 % kančího masa a a je ochucena směsí 5 pepřů.
Cena s DPH 62 Kč / ks
Vepřový játrový krém s bylinkami - ARNAUD - sklo - 180 g

Vepřový játrový krém s bylinkami - ARNAUD - sklo - 180 g

Jemná paštika z vepřových jater, dochucená bylinkami.
Cena s DPH 92 Kč / ks
Pěna z vepřových jater s bylinkami - JEAN BRUNET - sklo - 90 g

Pěna z vepřových jater s bylinkami - JEAN BRUNET - sklo - 90 g

Terrina je tradiční pokrm z masa původem z Francie. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Klasická chuť vepřových jater doplněná bylinkami.
Cena s DPH 62 Kč / ks
Terrina farmářská - z vepřového masa - JEAN BRUNET - sklo - 90 g

Terrina farmářská - z vepřového masa - JEAN BRUNET - sklo - 90 g

Francouzská terrina je tradiční hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh paštik obsahuje větší kousky masa, na rozdíl od klasické paštiky. Francouzské paštiky Jean Brunet se výrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů. Tento druh obsahuje vepřové maso.
Cena s DPH 62 Kč / ks
Riletka husí - ARNAUD - sklo - 180 g

Riletka husí - ARNAUD - sklo - 180 g

Riletka je jemnější paštika, která se stala francouzskou specialitou. Složení: husí maso a sádlo 70%, bůček, vepřové sádlo.
Cena s DPH 115 Kč / ks