Paštiky a terriny

Pěna kachní se zeleným pepřem - ARNAUD - sklo - 90 g

Pěna kachní se zeleným pepřem - ARNAUD - sklo - 90 g

Jemná našlehaná pěna s 26% obsahem kachních jater, dochucená zeleným pepřem. Bez hrubých podílů, velmi dobře se roztírá.
Cena na prodejně 62 Kč
Pěna vepřová játrová s bylinkami - JEAN BRUNET - sklo - 90 g

Pěna vepřová játrová s bylinkami - JEAN BRUNET - sklo - 90 g

Terina je tradiční pokrm z masa původem z Francie. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Klasická chuť epřových jater doplněná bylinkami.
Cena na prodejně 62 Kč
Terina králičí se švetkami - ARNAUD - sklo - 90 g

Terina králičí se švetkami - ARNAUD - sklo - 90 g

Terina je tradiční pokrm z masa původem z Francie. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Obsahuje 20 % králičího masa, dochuceno švestkami.
Cena na prodejně 62 Kč
Terrina bažantí s Armagnacem - ARNAUD - sklo - 180 g

Terrina bažantí s Armagnacem - ARNAUD - sklo - 180 g

Terina je tradiční pokrm z masa původem z Francie. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Obsahuje 20 % bažantího masa, dochuceno Armagnakem.
Cena na prodejně 97 Kč
Terrina farmářská - JEAN BRUNET - sklo - 90 g

Terrina farmářská - JEAN BRUNET - sklo - 90 g

Francouzská terina je tradiční hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh paštik obsahuje větší kousky masa, na rozdíl od klasické paštiky. Francouzské paštiky Jean Brunet se výrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů. Tento druh obsajhuje vepřové maso.
Cena na prodejně 62 Kč
Terrina kachní s Armagnacem - JEAN BRUNET - sklo - 90 g

Terrina kachní s Armagnacem - JEAN BRUNET - sklo - 90 g

Terina je tradiční pokrm z masa původem z Francie. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Delikátní úprava kachního masa s lahodným Armagnacem.
Cena na prodejně 62 Kč
Terrina kachní s fíky - JEAN BRUNET - sklo - 90 g

Terrina kachní s fíky - JEAN BRUNET - sklo - 90 g

Terina je tradiční pokrm z masa původem z Francie. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Delikátní úprava kachního masa s fíky.
Cena na prodejně 62 Kč
Terrina kachní s hříbky - JEAN BRUNET - sklo - 180 g

Terrina kachní s hříbky - JEAN BRUNET - sklo - 180 g

Terina je tradiční pokrm z masa původem z Francie. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Delikátní úprava kachního masa s hříbky.
Cena na prodejně 92 Kč
Terrina kančí s pěti pepři - JEAN BRUNET - sklo - 90 g

Terrina kančí s pěti pepři - JEAN BRUNET - sklo - 90 g

Terina je tradiční pokrm z masa původem z Francie. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Pro milovníky zvěřiny - obsahuje 20 % kančího masa a a je ochucena směsí 5 pepřů.
Cena na prodejně 62 Kč
Terrina králičí s rozmarýnem - JEAN BRUNET - sklo - 90 g

Terrina králičí s rozmarýnem - JEAN BRUNET - sklo - 90 g

Terina je tradiční pokrm z masa původem z Francie. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Jemné králičí maso, ochuceno rozmarýnem.
Cena na prodejně 62 Kč
Terrina křepelčí - JEAN BRUNET - sklo - 180 g

Terrina křepelčí - JEAN BRUNET - sklo - 180 g

Terina je tradiční pokrm z masa původem z Francie. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Obsahuje 20 % křepelčího masa.
Cena na prodejně 97 Kč
Vepřový játrový krém s bylinkami - sklo - 180 g

Vepřový játrový krém s bylinkami - sklo - 180 g

Jemná paštika z vepřových jater, dochucená bylinkami.
Cena na prodejně 92 Kč