Terrina kachní s Armagnacem - JEAN BRUNET - sklo - 90 g
Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na bezlepkovou dietu. Výroba sahá až do roku 1895. Gurmánské speciality a delikatesy nabízí Jean Brunet v široké škále chutí v různých druzích a variantách paštik – terriny, paté, confity atd. Při výrobě používá tradiční metodu bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.
Francouzská terrina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Konkrétně tato terrina je vyrobena z vepřového masa a krůtího masa, kuřecích jater a ochucena Armagnacem.
Cena s DPH 77 Kč / ks
Katalogové číslo: 30100004