Paštiky a terriny

Terrina kachní s Armagnacem - JEAN BRUNET - sklo - 90 g

Terrina kachní s Armagnacem - JEAN BRUNET - sklo - 90 g

Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na bezlepkovou dietu. Výroba sahá až do roku 1895. Gurmánské speciality a delikatesy nabízí Jean Brunet v široké škále chutí v různých druzích a variantách paštik – terriny, paté, confity atd. Při výrobě používá tradiční metodu bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.
Francouzská terrina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Konkrétně tato terrina je vyrobena z vepřového masa a krůtího masa, kuřecích jater a ochucena Armagnacem.
Cena s DPH 62 Kč / ks
Terrina kachní s fíky - JEAN BRUNET - sklo - 90 g

Terrina kachní s fíky - JEAN BRUNET - sklo - 90 g

Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na bezlepkovou dietu. Výroba sahá až do roku 1895. Gurmánské speciality a delikatesy nabízí Jean Brunet v široké škále chutí v různých druzích a variantách paštik – terriny, paté, confity atd. Při výrobě používá tradiční metodu bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.
Francouzská terrina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Konkrétně tato terrina je vyrobena z kachního a vepřového masa, kuřecích jater a ochucena fíky.
Cena s DPH 62 Kč / ks
Terrina kachní s hříbky - JEAN BRUNET - sklo - 180 g

Terrina kachní s hříbky - JEAN BRUNET - sklo - 180 g

Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na bezlepkovou dietu. Výroba sahá až do roku 1895. Gurmánské speciality a delikatesy nabízí Jean Brunet v široké škále chutí v různých druzích a variantách paštik – terriny, paté, confity atd. Při výrobě používá tradiční metodu bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.
Francouzská terrina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Konkrétně tato terrina je vyrobena z kachního a vepřového masa, kuřecích jater a ochucena sušenými hříbky.
Cena s DPH 92 Kč / ks
Pěna kachní se zeleným pepřem - ARNAUD - sklo - 90 g

Pěna kachní se zeleným pepřem - ARNAUD - sklo - 90 g

Společnost Arnaud byla založena v samém srdci Limousin (Aixe sur Vienne) v roce 1969. Tento rodinný podnik se již od počátku zabývá tradiční výrobou paštik a konzervovaného masa. Arnaud – Chuť tradice, je moderní, dynamickou společností na evropském trhu a může se pochlubit kvalitními a originálními výrobky dle tradičních receptů z vybraných surovin. Kachní pěna je velmi jemná paštika z kachních a kuřecích jater s přídavkem zeleného pepře.
Cena s DPH 62 Kč / ks
Terrina králičí se švetkami - ARNAUD - sklo - 90 g

Terrina králičí se švetkami - ARNAUD - sklo - 90 g

Společnost Arnaud byla založena v samém srdci Limousin (Aixe sur Vienne) v roce 1969. Tento rodinný podnik se již od počátku zabývá tradiční výrobou paštik a konzervovaného masa. Arnaud – Chuť tradice, je moderní, dynamickou společností na evropském trhu a může se pochlubit kvalitními a originálními výrobky dle tradičních receptů z vybraných surovin. Francouzská terrina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Terriny Arnaud se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů. Tato terrina je vyrobena z králičího a vepřového masa a ochucena švestkami.
Cena s DPH 62 Kč / ks
Terrina křepelčí - JEAN BRUNET - sklo - 180 g

Terrina křepelčí - JEAN BRUNET - sklo - 180 g

Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na bezlepkovou dietu. Výroba sahá až do roku 1895. Gurmánské speciality a delikatesy nabízí Jean Brunet v široké škále chutí v různých druzích a variantách paštik – terriny, paté, confity atd. Při výrobě používá tradiční metodu bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů. Francouzská terrina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Konkrétně tato terrina je vyrobena z vepřového a křepelčího masa a ochucena rozinkami.
Cena s DPH 97 Kč / ks
Terrina bažantí s Armagnacem - ARNAUD - sklo - 180 g

Terrina bažantí s Armagnacem - ARNAUD - sklo - 180 g

Společnost Arnaud byla založena v samém srdci Limousin (Aixe sur Vienne) v roce 1969. Tento rodinný podnik se již od počátku zabývá tradiční výrobou paštik a konzervovaného masa. Arnaud – Chuť tradice, je moderní, dynamickou společností na evropském trhu a může se pochlubit kvalitními a originálními výrobky dle tradičních receptů z vybraných surovin. Francouzská terrina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Terriny Arnaud se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů. Tato terrina je vyrobena z bažantího a vepřového masa a ochucena Armagnacem.
Cena s DPH 97 Kč / ks
Terrina farmářská - z vepřového masa - JEAN BRUNET - sklo - 90 g

Terrina farmářská - z vepřového masa - JEAN BRUNET - sklo - 90 g

Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na bezlepkovou dietu. Výroba sahá až do roku 1895. Gurmánské speciality a delikatesy nabízí Jean Brunet v široké škále chutí v různých druzích a variantách paštik – terriny, paté, confity atd. Při výrobě používá tradiční metodu bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů. Francouzská terrina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Konkrétně tato terrina je vyrobena z vepřového masa.
Cena s DPH 62 Kč / ks
Terrina farmářská s kaštany - GOURMET PARTNERS - sklo - 180 g

Terrina farmářská s kaštany - GOURMET PARTNERS - sklo - 180 g

Francouzská terrina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Francouzské terriny se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů. Tato terrina je vyrobena z vepřového masa a ochucena kaštany.
Cena s DPH 95 Kč / ks
Terrina bažantí s Armagnacem - GOURMET PARTNERS - sklo - 180 g

Terrina bažantí s Armagnacem - GOURMET PARTNERS - sklo - 180 g

Francouzská terrina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Francouzské terriny se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů. Tato terrina je vyrobena z vepřového a bažantího masa a ochucena Armagnacem.
Cena s DPH 97 Kč / ks
Terrina farmářská s kaštany - ARNAUD - sklo - 180 g

Terrina farmářská s kaštany - ARNAUD - sklo - 180 g

Společnost Arnaud byla založena v samém srdci Limousin (Aixe sur Vienne) v roce 1969. Tento rodinný podnik se již od počátku zabývá tradiční výrobou paštik a konzervovaného masa. Arnaud – Chuť tradice, je moderní, dynamickou společností na evropském trhu a může se pochlubit kvalitními a originálními výrobky dle tradičních receptů z vybraných surovin. Francouzská terrina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Terriny Arnaud se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů. Tato terrina je vyrobena z vepřového masa a ochucena kaštany.
Cena s DPH 95 Kč / ks
Terrina kachní s pomerančem - GOURMET PARTNERS - sklo - 180 g

Terrina kachní s pomerančem - GOURMET PARTNERS - sklo - 180 g

Francouzská terrina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Francouzské terriny se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů. Tato terrina je vyrobena z vepřového a kachního masa a ochucena pomerančem a Armagnacem.
Cena s DPH 99 Kč / ks
Terrina králičí s Armagnacem - ARNAUD - sklo - 180 g

Terrina králičí s Armagnacem - ARNAUD - sklo - 180 g

Společnost Arnaud byla založena v samém srdci Limousin (Aixe sur Vienne) v roce 1969. Tento rodinný podnik se již od počátku zabývá tradiční výrobou paštik a konzervovaného masa. Arnaud – Chuť tradice, je moderní, dynamickou společností na evropském trhu a může se pochlubit kvalitními a originálními výrobky dle tradičních receptů z vybraných surovin. Francouzská terrina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Terriny Arnaud se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů. Tato terrina je vyrobena z vepřového a králičího masa a ochucena Armagnacem.
Cena s DPH 99 Kč / ks
Confit z vepř. jater s paprikou a olivami - JEAN BRUNET - sklo - 180 g

Confit z vepř. jater s paprikou a olivami - JEAN BRUNET - sklo - 180 g

Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na bezlepkovou dietu. Výroba sahá až do roku 1895. Gurmánské speciality a delikatesy nabízí Jean Brunet v široké škále chutí v různých druzích a variantách paštik – terriny, paté, confity atd. Při výrobě používá tradiční metodu bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů. Francouzská paštika je masný pokrm. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Paštika má jemnější strukturu než terrina. Konkrétně tento confit je vyroben z vepřového masa a jater a ochucený olivami a červenou paprikou.
Cena s DPH 95 Kč / ks
Terrina křepelčí s rozinkami - JEAN BRUNET - sklo - 90 g

Terrina křepelčí s rozinkami - JEAN BRUNET - sklo - 90 g

Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na bezlepkovou dietu. Výroba sahá až do roku 1895. Gurmánské speciality a delikatesy nabízí Jean Brunet v široké škále chutí v různých druzích a variantách paštik – terriny, paté, confity atd. Při výrobě používá tradiční metodu bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů. Francouzská terrina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Konkrétně tato terrina je vyrobena z vepřového a křepelčího masa a ochucena rozinkami.
Cena s DPH 62 Kč / ks
Confit z vepř. jater s paprikou a olivami - JEAN BRUNET - sklo - 90 g

Confit z vepř. jater s paprikou a olivami - JEAN BRUNET - sklo - 90 g

Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na bezlepkovou dietu. Výroba sahá až do roku 1895. Gurmánské speciality a delikatesy nabízí Jean Brunet v široké škále chutí v různých druzích a variantách paštik – terriny, paté, confity atd. Při výrobě používá tradiční metodu bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů. Francouzská paštika je masný pokrm. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Paštika má jemnější strukturu než terrina. Konkrétně tento confit je vyroben z vepřového masa a jater a ochucený olivami a červenou paprikou.
Cena s DPH 65 Kč / ks
Terrina krůtí s Armagnacem - GOURMET PARTNERS - sklo - 180 g

Terrina krůtí s Armagnacem - GOURMET PARTNERS - sklo - 180 g

Francouzská terrina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Francouzské terriny se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů. Tato terrina je vyrobena z krůtího a vepřového masa a ochucena Armagnacem.
Cena s DPH 95 Kč / ks
Riletka kachní - AVON & RAGOBERT - sklo - 180 g

Riletka kachní - AVON & RAGOBERT - sklo - 180 g

Avon & Ragobert je francouzská značka s dlouholetou tradicí ve výrobě produktů terrin, rilet aj. Tradice výroby sahá až do roku 1898 a gurmánské speciality delikátních paštik této značky mají silné postavení nejen na francouzském trhu. Nezaměnitelné logo a kvalitní obsah v atraktivním balení dělají tyto produkty vyhledávaným sortimentem. Riletka je masová pomazánka, která patří ke specialitám francouzské gastronomie. Připravuje se obvykle z vepřového bůčku, ale dá se použít i jiné tučné maso - kachna, husa atd. Tato riletka je z kachního masa a sádla s přídavkem vepřového masa, dochucená kořením a bylinkami.
Cena s DPH 115 Kč / ks
Confit z kuřecích jater s Armagnacem - JEAN BRUNET - sklo - 90 g

Confit z kuřecích jater s Armagnacem - JEAN BRUNET - sklo - 90 g

Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na bezlepkovou dietu. Výroba sahá až do roku 1895. Gurmánské speciality a delikatesy nabízí Jean Brunet v široké škále chutí v různých druzích a variantách paštik – terriny, paté, confity atd. Při výrobě používá tradiční metodu bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů. Francouzská paštika je masný pokrm. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Paštika má jemnější strukturu než terrina. Konkrétně tento confit je vyroben z kuřecího a vepřového masa a jater a ochucený Armagnacem.
Cena s DPH 65 Kč / ks
Terrina kachní s Armagnacem - JEAN BRUNET - sklo - 180 g

Terrina kachní s Armagnacem - JEAN BRUNET - sklo - 180 g

Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na bezlepkovou dietu. Výroba sahá až do roku 1895. Gurmánské speciality a delikatesy nabízí Jean Brunet v široké škále chutí v různých druzích a variantách paštik – terriny, paté, confity atd. Při výrobě používá tradiční metodu bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů. Francouzská terrina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Konkrétně tato terrina je vyrobena z kachního a vepřového masa, kuřecích jater a ochucena Armagnacem.
Cena s DPH 99 Kč / ks
Terrina krůtí s Armagnacem - ARNAUD - sklo - 180 g

Terrina krůtí s Armagnacem - ARNAUD - sklo - 180 g

Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na bezlepkovou dietu. Výroba sahá až do roku 1895. Gurmánské speciality a delikatesy nabízí Jean Brunet v široké škále chutí v různých druzích a variantách paštik – terriny, paté, confity atd. Při výrobě používá tradiční metodu bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů. Francouzská terrina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Konkrétně tato terrina je vyrobena z kachního a vepřového masa a krůtího masa, kuřecích jater a ochucena Armagnacem.
Cena s DPH 99 Kč / ks
Terrina z vepřových jater s koňakem a šampaňským - JEAN BRUNET - sklo - 180 g

Terrina z vepřových jater s koňakem a šampaňským - JEAN BRUNET - sklo - 180 g

Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na bezlepkovou dietu. Výroba sahá až do roku 1895. Gurmánské speciality a delikatesy nabízí Jean Brunet v široké škále chutí v různých druzích a variantách paštik – terriny, paté, confity atd. Při výrobě používá tradiční metodu bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů. Francouzská terrina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Konkrétně tato terrina je vyrobena z vepřového masa a jater a ochucena koňakem a šampaňským.
Cena s DPH 95 Kč / ks