sýry ITALAT

Mozzarella v nálevu 100 g - ITALAT

Mozzarella v nálevu 100 g - ITALAT

Klasický italský, čerstvý, bílý, přírodní, nezrající sýr, jemné a lahodné chuti, málo solený. Na rozdíl od běžných českých čerstvých sýrů se vyrábí technologií paření. Původ Mozzarelly sahá až do středověku, kdy se v neapolské nížině chovali buvoli, jejichž mléko se do sýráren dostávalo z důvodů pomalé přepravy již okyselené a tak bylo dobrým základem pro sýřeninu vhodnou pro vznik pařeného těsta.
Naše mozzarella je vyrobena z kravského mléka, balena a prodávána v ochranném obalu s vodou, která je mírně osolená a která je v přímém kontaktu s výrobkem. Hmotnost sýru 100 g.
Cena na prodejně 15,5 Kč
Mozzarella třešinky v nálevu - 120 g - ITALAT

Mozzarella třešinky v nálevu - 120 g - ITALAT

Čerstvý formovaný měkký sýr s mléčným kvašením. Sýr je zabalen a prodáván v ochranném obalu s vodou, která je mírně osolená a která je v přímém kontaktu s výrobkem. Jednotlivé třešinky mají hmotnost cca 10 g, celková hmotnost balení 120 g.
Cena na prodejně 28 Kč
Mozzarella třesinky uzené - 100 g - ITALAT

Mozzarella třesinky uzené - 100 g - ITALAT

Čerstvý nezrající sýr tužší konzistence, uzený přírodním kouřem, bez nálevu. Vhodný k přímé konzumaci. Jednotlivé třešinky mají hmotnost cca 10 g, celková hmotnost balení 100 g.
Cena na prodejně 31 Kč
Ricotta 200 g - ITALAT

Ricotta 200 g - ITALAT

Polotučný syrovátkový, lehce roztíratelný sýr, který se vyrábí z tepelně ošetřené, sladké syrovátky. Ricotta je podobná českému tvarohu, je však jemnější a není kyselá. Má nízký obsah tuku, obsahuje mléčnou bílkovinu a je lehce stravitelná. Pro tyto své vlastnosti je vhodná pro všechny věkové kategorie, od kojenců až po staré lidi, nemocné a diabetiky.
Cena na prodejně 23 Kč
Mascarpone 200 g - ITALAT

Mascarpone 200 g - ITALAT

Jemný, smetanový krém, který se vyrábí v jedné jakosti ze smetany o vysoké tučnosti. Je lehce roztíratelný, mírně uvolňuje sladkou syrovátku, která není na škodu, naopak zjemňuje jeho chuť. je určeno především pro cukrárny na výrobu typických italských zákusků Tiramisu, ale používá se i k přípravě široké řady jiných moučníků a cukrářských krémů.
Má rovněž pro svou velmi delikátní chuť velké uplatnění v lahůdkách při výrobě slaných i sladkých pomazánek a všude tam, kde se běžně používá smetana, pomazánkové máslo apod. 
Lze jej rovněž přidávat do ovocných i zmrzlinových pohárů a dokonale nahradí máslo k namazání na bílé pečivo.
Cena na prodejně 34 Kč
Mozzarella třešinky v nálevu - 500 g - ITALY

Mozzarella třešinky v nálevu - 500 g - ITALY

Čerstvý formovaný měkký sýr s mléčným kvašením. Sýr je zabalen a prodáván v ochranném obalu s vodou, která je mírně osolená a která je v přímém kontaktu s výrobkem. Jednotlivé třešinky mají hmotnost cca 10 g, celková hmotnost balení 500 g.
Cena na prodejně 109 Kč
Mozzarella třešinky v nálevu - 500 g - XXL

Mozzarella třešinky v nálevu - 500 g - XXL

Čerstvý formovaný měkký sýr s mléčným kvašením. Sýr je zabalen a prodáván v ochranném obalu s vodou, která je mírně osolená a která je v přímém kontaktu s výrobkem. Jednotlivé třešinky mají hmotnost cca 10 g, celková hmotnost balení 500 g.
Mozzarella uzená 125 g vak. - ITALY

Mozzarella uzená 125 g vak. - ITALY

Čerstvý nezrající sýr tužší konzistence, uzený přírodním kouřem, bez nálevu, vakuově balený. Vhodný k přímé konzumaci, do salátů. Hmotnost sýra 125 g.
Cena na prodejně 31 Kč
Mozzarella 700 g vak. - ITALY

Mozzarella 700 g vak. - ITALY

Čerstvý nezrající sýr tužší konzistence bez nálevu. Vhodný k přímé konzumaci, na zapékání, do salátů. Hmotnost bloku 700 g. Prodáváme na váhu. Cena za 100 g.
Cena na prodejně 219 Kč
Mozzarella uzená 700 g vak. - ITALY

Mozzarella uzená 700 g vak. - ITALY

Čerstvý nezrající sýr tužší konzistence, uzený přírodním kouřem, bez nálevu. Vhodný na pizzu, zapékání, smažení, do salátů. Hmotnost bloku 700 g. Prodáváme na váhu. Cena za 100 g.
Cena na prodejně 229 Kč
Mozzarella třešinky v nálevu - 120 g - Albert

Mozzarella třešinky v nálevu - 120 g - Albert

Čerstvý formovaný měkký sýr s mléčným kvašením. Sýr je zabalen a prodáván v ochranném obalu s vodou, která je mírně osolená a která je v přímém kontaktu s výrobkem. Jednotlivé třešinky mají hmotnost cca 10 g, celková hmotnost balení 120 g.
Mozzarella v nálevu 100 g - AHOLD

Mozzarella v nálevu 100 g - AHOLD

Klasický italský, čerstvý, bílý, přírodní, nezrající sýr, jemné a lahodné chuti, málo solený. Na rozdíl od běžných českých čerstvých sýrů se vyrábí technologií paření. Původ Mozzarelly sahá až do středověku, kdy se v neapolské nížině chovali buvoli, jejichž mléko se do sýráren dostávalo z důvodů pomalé přepravy již okyselené a tak bylo dobrým základem pro sýřeninu vhodnou pro vznik pařeného těsta.
Naše mozzarella je vyrobena z kravského mléka, balena a prodávána v ochranném obalu s vodou, která je mírně osolená a která je v přímém kontaktu s výrobkem. Hmotnost sýru 100 g.
Mozzarella v nálevu 100 g - RANKO

Mozzarella v nálevu 100 g - RANKO

Klasický italský, čerstvý, bílý, přírodní, nezrající sýr, jemné a lahodné chuti, málo solený. Na rozdíl od běžných českých čerstvých sýrů se vyrábí technologií paření. Původ Mozzarelly sahá až do středověku, kdy se v neapolské nížině chovali buvoli, jejichž mléko se do sýráren dostávalo z důvodů pomalé přepravy již okyselené a tak bylo dobrým základem pro sýřeninu vhodnou pro vznik pařeného těsta.
Naše mozzarella je vyrobena z kravského mléka, balena a prodávána v ochranném obalu s vodou, která je mírně osolená a která je v přímém kontaktu s výrobkem. Hmotnost sýru 100 g.
Mozzarella v nálevu 100 g - ITALIA

Mozzarella v nálevu 100 g - ITALIA

Klasický italský, čerstvý, bílý, přírodní, nezrající sýr, jemné a lahodné chuti, málo solený. Na rozdíl od běžných českých čerstvých sýrů se vyrábí technologií paření. Původ Mozzarelly sahá až do středověku, kdy se v neapolské nížině chovali buvoli, jejichž mléko se do sýráren dostávalo z důvodů pomalé přepravy již okyselené a tak bylo dobrým základem pro sýřeninu vhodnou pro vznik pařeného těsta.
Naše mozzarella je vyrobena z kravského mléka, balena a prodávána v ochranném obalu s vodou, která je mírně osolená a která je v přímém kontaktu s výrobkem. Hmotnost sýru 100 g.
Mozzarella v nálevu 100 g - ARO

Mozzarella v nálevu 100 g - ARO

Klasický italský, čerstvý, bílý, přírodní, nezrající sýr, jemné a lahodné chuti, málo solený. Na rozdíl od běžných českých čerstvých sýrů se vyrábí technologií paření. Původ Mozzarelly sahá až do středověku, kdy se v neapolské nížině chovali buvoli, jejichž mléko se do sýráren dostávalo z důvodů pomalé přepravy již okyselené a tak bylo dobrým základem pro sýřeninu vhodnou pro vznik pařeného těsta.
Naše mozzarella je vyrobena z kravského mléka, balena a prodávána v ochranném obalu s vodou, která je mírně osolená a která je v přímém kontaktu s výrobkem. Hmotnost sýru 100 g.
12